HTML

Az Így jártam anyátokkal szereplőinek listája

2010.10.06. 22:44 Rendom

Ted Evelyn Mosby
Josh Radnor játssza a sorozatban, szinkronhangja Fesztbaum Béla. A főszereplője a sorozatnak, Ted a Wesleyan-i egyetemen szerzett diplomát, építész. Shaker Heights-ban, Ohioban született, és nőtt fel. Ted a barátaival élt, Marshallal és Lilyvel, akikkel a főiskolán ismerkedett meg, amíg ők ki nem költöztek a harmadik évadban. Miután Marshall eljegyezte Lilyt, Ted eldöntötte, hogy megkeresi élete párját, vagyis "a nagy Őt". Az első két évadban azt hitte, hogy Robin lesz a nagy Ő. Azonban az első évad első részének végén úgy hivatkozik Robinra, mikor a gyerekeinek meséli a történetet, hogy "Robin nénétek". A Robinnal való szakításuk utáni lábadozásban Ted egy pillangót tetováltatott a háta aljára. Ennek a leszedetése közben ismerte meg Stellát. Ted diák korában egyszer megvédett egy másik gyereket. Ez a gyerek később, mikor egy neves pornószínész lett, felvette a Ted Mosby művésznevet, így fejezve ki háláját a védelmezőjének. Ted jövőjéről annyit tudunk, hogy lesz egy fia és egy lánya, akik 2030-ban a késő kamasz korban járnak.

Marshall Eriksen
Jason Segel játssza a sorozatban, szinkronhangja Csőre Gábor. Marshall az egyetem első éve alatt találkozik Teddel és Lilyvel. St. Cloud-ból, Minnesota-ból költözik fel New Yorkba. Ügyvéd lett, mert meg akarta védeni a környezetét.

Lily Aldrin
Alyson Hannigan játssza a sorozatban, szinkronhangja Závodszky Noémi. Lily óvónő. Marshall felesége, aki Brooklynban, New Yorkban nőtt fel. Lily arról álmodik, hogy egyszer művész lesz: egykor festett is egy aktot Barneyról. hatalmas adóssággal rendelkezik, amit a vásárlási függőségének köszönhet. Ezt egészen addig el tudja titkolni Marshall elől, amíg jelzálogot nem szeretnének felvenni a lakásukra.

Barney Stinson
Neil Patrick Harris játssza a sorozatban, szinkronhangja Markovics Tamás. Egy nővadász, az öltönyök párfogója, szeret laser tagezni és bűvésztrükköket bemutatni, amiket gyakran tűz kísér. Gyakran használja a "király" és a "fergeteges" szavakat, amelyekkel Ted szerint túl szabadon bánik. Barney főiskolás korában eljegyzett egy lányt, és mikor a lány szakított vele (szűzen hagyva Barneyt), Barney testvére, aki fekete, és homoszexuális rávette Barneyt, hogy veszítse el a szüzességét. A nő azt állította, hogy Barney fergeteges volt (szívességképpen Barney testvérének), ami Barney megtörhetetlen magabiztosságát adja. A szüzességének elvesztése előtt Barney egy hosszú hajú hippie volt, aki a Béke Hadtesthez akart csatlakozni. Most a Goliath Nemzeti Banknál dolgozik, de a pontos munkája ismeretlen.

Robin Scherbatsky
Cobie Smulders játssza a sorozatban, szinkronhangja Németh Borbála. Televíziós riporter, hírbemondó egy helyi csatornánál. A második évad nagy részében Teddel jár, miután Ted az első évad nagy részében udvarlásával üldözte. Már az első évad elején kiderült róla, hogy nem lesz Ted felesége, mikor Ted A kezdetek című részben Ted úgy mutatta be gyerekeinek, hogy "Robin nénétek". Szakításuk ellenére kis szexuális feszültség volt jelen köztük Teddel a harmadik évadon keresztül, főleg mikor Robin hazahozta argentin pasiját arról az utazásról, amelyet Teddel közösen terveztek el. Cobie Smuldershez hasonlóan, Robin is kanadai. Kamaszként egy Tiffany-stylusú pop-sztár volt Kanadában, Robin Sparkles néven.

Szólj hozzá!

Címkék: alyson hannigan jason segel csőre gábor barney stinson ted mosby marshall eriksen lily aldrin robin scherbatsky josh radnor neil patrick cobie smulders

A bejegyzés trackback címe:

https://igy-jartam-anyatokkal.blog.hu/api/trackback/id/tr132351926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása